jueves, 8 de julio de 2010

QUI HI HA DARRERA DE GERMINANS GERMINABIT

S’ha acabat el bròquil. Ha calgut dedicar-hi esforços, temps i diners però la calumnia continuada contra l’Església catalana no podia sortir gratis. Avui la mentida de Germinansgerminabit queda al descobert i revelem els noms del nucli logístic de Germinans.

Un grup de persones catòliques hem pogut determinar, amb exactitud i de manera absolutament segura, la direcció IP des d’on es treballa i s’edita, és a dir, s’administra “Germinansgerminabit”. Dos són els responsables amb proves documentals que ho acrediten. Es tracta de:

Ordenador 1: Sistema operatiu i software: Windows XP SP2, Internet Explorer 6.0, MS Office 2007, que esta a nom d’ANA BECERRIL GOMEZ

Ordenador 2: Sistema operatiu i software: Windows Vista, Internet Explorer 7.0, Google Toolbar 5, que esta a nom de FRANCISCO ESPINAR COMAS

No descrivim la manera com s’ha pogut arribar a aquesta conclusió a fi que es pugui repetir la mateixa actuació si es canvia d’ordinadors o de responsables de l’emissió. També per poder seguir la pista dels col•laboradors necessaris que aporten la informació que aquestes dues persones posen a internet amb els seus ordinadors.

Les seves dades són aquestes. A ells heu de demanar explicacions.

Mn. Francesc Espinar i Comas

Nascut el primer de gener de 1961. Ordenat sacerdot catòlic.

Actualment és Rector de la Parroquia de Sant Joan Baptista, de Santa Coloma de Gramanet (carrer Massanet, 43.Tf. 933 928 052). El 5 d’abril de 2007 sortia a la portada de La Vanguardia: (http://hemeroteca.lavanguardia.es/edition.html?bd=05&bm=04&by=2007&x=31&y=5)

Fora del seu domini parroquial, té un pis a Vilassar de Mar (carrer Sant Jaume 16, àtic 2ª. Tf. 937 502 997) , adquirit el 10 de desembre de 1996, on té l’ordinador des d’on es dirigeix la web de Germinansgerminabit, juntament amb la d’Argentona.

Ha estat administrador d’una societat que es dedica al negoci de la restauració.

Mn. Espinar va passar per un seminari català, d’on fou invitat a sortir-ne. Finalment, fou ordenat capellà a la diòcesi d’Isernia-Venafro (Italia) per un bisbe de simpatitzant de Lefebvre. Tornà a Barcelona i el 2003 fou nomenat rector de la Parroquia de Sant Joan Baptista de Santa Coloma de Gramanet.

És conegut per la seva ideología catòlica molt conservadora i integrista, i per la seva crítica oberta i pública a l’actual Arquebisbe i equip de govern de l’Arxidiocesi de Barcelona. Per la xarxa es poden fàcilment trobar exemples de la seva ideología. A propòsit de la Comunió Anglicana digué: “Fuera de la catolicidad romana todo es un marasmo que conduce al precipicio” (comentaris a http://www.aciprensa.com/noticia.php?n=13158).

Es dirigent de “Roma Aeterna”, federada a “Una voce”, que promou a nivell mundial la antiga liturgia en llati. A les dues institucions hi està vinculat Luis Fernando Pérez Bustamante, director del blog Infocatolica on també es posen els textos de Germinans.

Sra. Ana Becerril Gómez

Nascuda el 16 de juny de 1976. Casada amb Mario Ignacio Solsona Gascón (nascut el 10 de maig de 1964). La Sra. Becerril treballa des del 6 de juliol de 2007 en el Bufet d’advocats “Cuende i Piñana Abogados”, del carrer de Balmes 84.

Viuen al carrer Antoni de Moragas i Gallisà, 16 d’Argentona (Tl. 937 561 784).

El lloc on viu el matrimoni s’anomena “Manso Peix”, propietat de la Sra. Elisa Bau Jover, amb domicili a Paseo Fray Francisco de Vitoria, 31, 1º, de Vitoria. La Sra. Bau també és Administradora de l’empresa “Inversiones Peix, S.L.” amb domicili al carrer Sant Elies 11-19, despatx n. 95, de Barcelona. És des de l’ordenador que té la parella al Manso Peix (a nom de la Sra. Becerril) des d’on es dirigeix també la web de Germinans.

El “Manso Peix” és una gran propietat rústica, amurallada i amb diferents dependències dintre del seu perímetre. Allà viu el matrimoni Solsona-Becerril. El Sr. Solsona fou donat d’alta com a empleat d’Elisa Bau el dia 21 de setembre de 2005 i actua com administrador de la finca on hi treballa a ple temps.

El Sr. Mario Solsona és un habitual opinador en les webs més recalcitrans, com és ara el “Foro JAI”, sota el nom de “Mariosol”.

El matrimoni forma part de la Junta del Centre Parroquial d’Argentona. La Sra. Ana Becerril és Vice-Secretària, i el Sr. Mario Solsona és Caixer i Cap d’Economia. El rector de la parròquia d’Argentona, una de les matrius de Germinans, és Mn. Alex Marzo (937.971.320).


Dades comprovades

Totes les dades que presentem són certes i comprovades. I demanen una resposta. No presentem dades d’altres col.laboradors de Germinansgerminabit que no tenim certificades. Encara tenen la oportunitat de no sé descoberts i posats a la plaça pública com hem hagut de fer amb Mn. Espinar i amb la Sra. Becerril. Creiem que ha de ser suficient perquè donin la cara i cessin la seva activitat antievangelica. Se sabrà tot.

50 comentarios:

  1. ¿Y ya está? ¿Esto es todo?

    ResponderEliminar
  2. Pues a mí sí que me parece interesante. ¿Ha dimitido o ha sido cesado mossen Espinar?

    ResponderEliminar
  3. ¿Qué vais a hacer cuando se hagan públicos vuestros nombres? ¿ignoráis que es delito publicar nombres y datos personales de personas que no tienen nada que ver con Germinans? ¿no sabéis que recientemente se ha condenado a varias personas en España por publicar datos personales? ¿qué vais a hacer cuando se sepa de dónde ha salido el dinero para contratar a una agencia de detectives para investigar quién estaba detrás de Germinans?

    Habéis caído en la trampa que vosotros mismos urdisteis. En otoño quedaréis en evidencia delante de toda la Iglesia.

    ResponderEliminar
  4. És curiós, tots els prohoms mataronins que altres anys assistien a la missa de les Santes, aquest any desaparegueren per art de màgia, ni de Pedralbes ni de l'eixample s'han tingut notícies, de l'agradable flaire d'un poblet molt proper a la capital de Maresme tampoc se sap res. Potser algun dia el "papers" ens escriurà alguna carta als apòstols ...

    ResponderEliminar
  5. Ai, Perico, que no t'eneteres de res. Dos articles a Germinans sobre la missa de les Santes. Mira que aneu despistats!

    ResponderEliminar
  6. Anònim, de despistat res, això vosaltres que sou uns triganers. I digues-li al teu amic Fábregas que les peres farcides es fan amb una classe de peres anomenades "del bon cristià" per si no ho sabíeu ...

    ResponderEliminar
  7. Monsenyor González Agápito no és de Mataró???

    ResponderEliminar
  8. JAJAAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJJAJAJAJAJAJAJAJAJA
    Ah, i en català:
    JAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJA

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. En català és:
      HAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

      Eliminar
  9. Que es cuidi l'autor del bloc, perquè ha vulnerat de ple la LLei Orgànica de Protecció de Dades de caràcter personal i li en pot caure una de grossa com els interessats el denunciin.

    ResponderEliminar
  10. Artículo 44. 4. C

    4. Son infracciones muy graves:

    c. Recabar y tratar los datos de carácter personal a los que se refiere el apartado 2 del artículo 7 cuando no medie el consentimiento expreso del afectado; recabar y tratar los datos referidos en el apartado 3 del artículo 7 cuando no lo disponga una ley o el afectado no haya consentido expresamente, o violentar la prohibición contenida en el apartado 4 del artículo 7.

    Artículo 45. 3

    3. Las infracciones muy graves serán sancionadas con multa de 50.000.000 a 100.000.000 de pesetas.

    ResponderEliminar
  11. Gràcies per publicar els noms i cognoms dels propietaris dels ordinadors d'on surt tota aquesta calumnia. Encara que a la llum de Senyor tothom surt retrat i també haurà de passar comptes cara a cara algún dia. Estimem-nos com a germans que és el que som.

    ResponderEliminar
  12. S' ha de ser tonto per publicar dades personals.
    Que espereu que faci la gent amb les seves direccions?
    Ja heu fet prou mal a l'Esglèsia, esteu podrits.

    Un ex-seminarista

    ResponderEliminar
  13. Leído en el blog de Jesús Bastante:

    ◦Comentario por fco_mig 21.09.10 | 15:58
    Para eloy: mas que un pacto, parece una tregua. La verdad es que Sistach da la impresión de estar escuchando a los de germinans ni que sea un poco, al menos ultimamente. Y germinans, como es natural, responde aliviando la presión. Falta saber cómo acabará todo el asunto.

    ResponderEliminar
  14. MOLT AVIAT TOT. MOLT AVIAT!!!

    ResponderEliminar
  15. Muy pronto... pero ya han pasado 7 días...

    ResponderEliminar
  16. Muy pronto... pero ya han pasado 10 días...

    ResponderEliminar
  17. Muy pronto... pero ya han pasado 17 días...

    ResponderEliminar
  18. Acaba el artículo diciendo: "Se sabrà tot." Eso fue el 8 de julio. Estamos en octubre, casi noviembre. ¿Cuando se sabrá todo? ¿Cuando los de Germinans escriban sus memorias? Porque lo que está claro es que no tenéis ni puta idea. Pero nada, "pronto, muy pronto..."

    ResponderEliminar
  19. Expediente canónico en Barcelona y Madrid. Vereis el día 8 de noviembre

    ResponderEliminar
  20. Massiques, Massiques, te va a pillar el toro...

    ResponderEliminar
  21. SE SABRA TOT. BEN AVIAT.
    OI QUE SI INFOGERMINANS?

    ResponderEliminar
  22. Ja, ja, ja, encima con la mierda de Windows. Si utilizaran sistemas de verdad para estas cosas como OS X de Apple o Linux, no se les hubiera "pescado" tan fácilmente.

    ResponderEliminar
  23. Los de Germinans son integristas hasta en su sistema operativo

    ResponderEliminar
  24. No sè qui es aquest "senyor" riera matamala,pero li haig de dir que ell tambè està utilitzant l´anonimat,clar que en el seu cas es normal perque ha infringit la llei molt greument i s´ha d´amagar,doni la cara "senyor" riera matamala i així mereixerà credibilitat.Jo soc de la diocesis de Girona pero conec a mn. Espinar desde fà anys i haig de dir que sigui ó no de Germinans la feina que està fent en un barri com el del Fondo de Sta.Coloma es impagable,i l´humanitat que derrotxa en el tanatori no n´hi ha paraules per agraïr-li,mai,mai l´he vist amb un ric,sempre al costat dels pobres i dels desheredats,tot el contrari que els del forum alsina i els ondara als que conec personalment i mai els he vist al costat dels pobres,s´ha de saver de lo que es parla,per cert ¿vostè es cristià? perque no ho sembla.Teresa.

    ResponderEliminar
  25. Un altre puntualitzaciò,no es cert que mn.Espinar descalifiqui al cardenal,de fet si mireu Germinans,en alguna ocasiò fins i tot l´ha defensat mitjançant l´apartat cartas al directorio,d´altre banda per critiques cruentes de debò les que li estàn fent els ondara al seu bisbe.Teresa.

    ResponderEliminar
  26. Una que reclama justícia16 de marzo de 2011, 14:32

    Escolta Teresa, dubto que coneguis els capellans del Fòrum Ondara, ja que si els coneguessis de veritat no escriuries el que has escrit que mai els has vist al costat dels pobres. I del Fòrum Joan Alsina també n'hi ha molts que es desviuen pels pobres. Dels Ondara t'he de dir que fins i tot hi ha algun capellà que no arregla el cotxe perquè no té pasta (perquè fa caritats) i que n'hi ha dels Ondara que han anat al Tercer Món a fer servei als més necessitats. Tu també hi has anat, potser???

    ResponderEliminar
  27. Resposta a "una que reclama justicia";si dic que conec als del forum ondara,es que els conec,evidenment,no a tots,pero si a molts,he viscut en les 4 provincies catalanes i he tingut l´ocasió de parlar amb els capellans dels llocs en que he viscut,i li asseguro que son molts els meus trasllats,d´altre banda,no fà falta coneixer-els personalmente,els seus escrits son publics,quansevol pot accedir i saber de quin peu calçen,no dubto que tant esl capellans dels alsina com els d´ondara,siguin bones persones,si no no serien capellans,no troba?jo em referia als forum en si,pero em reitero en la meva opinió,així com es veritat que sempre que he vist a mn.Espinar ha estat acompanyant a indingents,families pobres i disminuits,sempre que he vist als capellans del forum alsina acompanyats de gent de certa posició del poble ó la ciutat,en cap cas dubto de que facin caritat,jo no l´ho he vist pero em consta que les fán,li recordo,així mateix que Jesucrist SEMPRE estava al costat dels pobres.I en el tercer mòn hi ha capellans de totes les ideologies,allà no hi ha forums,massa feina tenen per ocupar-se de tonteries i associacions,i en quant al tercer món,m´agradaria fer saber que lo que mès hi ha son monjes missioneras que son les que de debó fan la feina mès dura i ningú parla d´elles ni els hi dona importancia.Per cert,veig que vòste tambè ha caigut en el tan criticat anonimat,jo no,no tinc res que amagar.Teresa.

    ResponderEliminar
  28. Una altre cosa,no,jo no hi he anat,vòlia anar-hi en una etapa de la meva vida,pero no và poguer ser,jo faig(o ho intento)la mateixa feina en la meva provincia,tambè aqui n´hi ha gent mès pobre que jo que em necessita i li asseguro que están contents de la meva feina,un altre cosa,per la seva informació,no soc catolica,i vist lo vist,cada dia m´en alegro mès.

    ResponderEliminar
  29. Y estos datos son ciertos, simplemente porque el tío que los ha escrito los afirma. Como el frutero, que jamás dirá que sus melones no son los más dulces del mundo. No cuenta cómo lo ha averiguado, pero intuyo que con un jaqueo que no va a ser del todo legal que digamos...
    Si pones mi Ip y toda la pesca, ten en cuenta que escribo con un ordenata que está a nombre de mi parienta, señor "detective".
    Aparte de la publicación de datos que vulnera una ley que tiene la mala suerte de estar mencionada por todas partes (LOPD), en la entrada hay claras muestras de amenazas y chantaje. Sigue escribiendo, chaval. Yo guardo esta pantalla, no sea que se borre.

    ResponderEliminar
  30. Yo también soy Germinans. Espartaco somos todos.

    ResponderEliminar
  31. Yo también soy Germinans. Y me enorgullezco de ello.

    ResponderEliminar
  32. Hombre, Caeremoniarius, ¡Tú por aquí! Yo pasaba, de excursión. Sí. tú también eres Germinans, pero no eres Espartaco. Ése sólo soy yo.
    Saludo a los autores de este blog delincuente y suplantador de identidad (Bajo el coincidente apellido Matamala para mas INRI)y me descojono de ellos, porque no saben de qué va lo de Espartaco ni tienen color para pagarse a un mercenario jaquer-detective que lo averigüe.
    Más me descojonaré cuando se gasten toda esa fortuna sin llegar a ninguna conclusión al respecto que pueda servir en ningún juicio, ni siquiera para reescribir la versión moderna de "El proceso" de Kafka.
    Bueno, pues eso. Caeremoniarius, dile a Semperfidelis que los de este blog, aquello que te dije y por lo tanto, tiraremos por ahí, ya sabes (Y ellos no).

    ResponderEliminar
  33. Relacionado: http://barcelonavida.wordpress.com/2012/05/06/existe-algun-matamala-de-verdad-o-todo-son-suplantaciones-de-identidad/

    ResponderEliminar
  34. Todo sea dicho, la ID de este blog es:
    https://accounts.google.com/ServiceLogin?service=blogger&passive=1209600&continue=http://www.blogger.com/blogger.g?blogID%3D4922662597560395612&followup=http://www.blogger.com/blogger.g?blogID%3D4922662597560395612&ltmpl=start#s01 Para qyuien le pueda interesar

    ResponderEliminar
  35. Algo de razón tendrán en Germinans Germinabit.
    Veo que tienen un banner en el que piden firmas para la retirada de anuncios de prostíbulos de La Vanguardia (diario en el cual el señor cardenal tiene un espacio religioso). Se predica el evangelio y al mismo tiempo se excita a los lectores con anuncios de burdeles y frases lascivas. ¿Incoherencia? Pues sí, y enorme.
    http://www.change.org/es/peticiones/la-vanguardia-retiren-los-anuncios-de-contactos

    ResponderEliminar
  36. Germinans es una de las mejores cosas que le ha podido pasar a la diocesis de Barcelona. Hacia falta un revulsivo, muchos fieles estamos hartos de curas que no hacen de curas, de obispos que no hacen de obispos, de religiosos y curas que engañen a los fieles con enseñanzas que no son de la Iglesia.
    Lo más evengelico es "la verdad nos hace libres". Ya era hora que alguien destapara la podredumbre eclesial de BCN.

    ResponderEliminar
  37. Ya verás que diversión cuando salgan a la luz los papeles de Método 3 y se vea quién les pagó para hacer ciertas investigaciones... Alegría y jolgorio...

    ResponderEliminar
  38. Patetico este blog. Además de acusar y vulnerar el derecho a la intimidad de las personas.... ni en Cuba se coloca en el indice a personas como haceis vosotros: estalinistas!!!!!

    ResponderEliminar
  39. En esta trama de Germinans falta un elemento por desenmascarar: Oriolt de la web integrista ultranacionalista es Oriol Trillas Jané. El mismo lo reconoció en Foro Jai:

    http://agenciajai.mforos.com/418065/5408203-mi-experiencia-por-los-foros/

    ResponderEliminar
  40. Y en que parroquia esta?

    ResponderEliminar
  41. Detenido uno de la banda
    http://www.lavanguardia.com/local/maresme/20131114/54393456831/argentona-detenido-cura-red-inmigracion-ilegal.html

    ResponderEliminar
  42. No te enteras, el detenido es cura y de Argentona, pero no es el aquí mencionado. A ver si lees mejor la prensa

    ResponderEliminar
  43. Publicar datos es un delito!!! Pero claro...en este blog se os ve el plumero marxista!!!! Dejad d engañar, ya lo dijo cristo, pobre del q escandalice a uno d estos peqeños... Dejad d engañar y escandalizar y respetar al magisterio!!!!!!

    ResponderEliminar
  44. L' únic salvable de la fotuda Esaglèsia Catalana (be, del clergat, l'Esglàsia és altra cosa i com a catalana no existeix) és Germinans. Esteu insultant un capellà com Deu mana. En altres paraules, sou una colla de fills de puta

    ResponderEliminar
  45. http://www.cronicaglobal.com/es/notices/2014/04/germinans-germinabit-gana-la-batalla-judicial-al-arzobispado-de-barcelona-6339.php

    Germinans absueltos... ¿El obispado dará cuenta públicamente de los dineros de todos los católicos gastados en detectives y abogados para perseguirles? Venga, monse, transparencia...

    ResponderEliminar
  46. No s'escriu "qui hi ha darrera" snó "qui hi ha darrere".

    I no és diu "direcció" IP, sinó adreça IP.

    ResponderEliminar
  47. ME DA ASCO ....ME DA REPUGNACIA leer esta infamia: La Verdad, siempre es
    Verdad...Ni antigua, ni moderna.... Esta carta, para mí es totalmente herética, no es Católica... Pido perdón y Luz para todos.

    ResponderEliminar
  48. Egara dolça Egara29 de mayo de 2018, 9:08

    Visca Germinans!!!
    Força i endevant!!!
    Visca Cataluña Catòlica de veritat!!!
    No podreu amb ells

    ResponderEliminar
  49. Encara perduren els nyordos de germinans?

    ResponderEliminar